Image

Jaska - tilava pakettiauto valmiina vuokralle

Jaska ei ole pakettiautona mikään passiivinen tavis, vaan ripaus luksusta kumirenkailla. Kuten kuvasta näkyy, pöytähopeat ja kristallilasit pääsevät myös mukaan. Kyllä sitä kelpaa matkustaa, kun ei tarvitse matkajuomia mistään muovikupeista ryystää.

No joo, pitää muistaa, että vaikka puitteet ovat prameat, on Jaska ehta rahtijuhta. Tilava peräkoppi tekee Jaskasta huippuluokan matkantaittovälineen.

  • 1 + 7 matkustajapaikkaa
  • Ilmastointi
  • Jääkaappi
  • Äänentoistolaitteisto
  • Valovirtasähköt

B-kortilla vähän parempaan reissuun

Jaskalla pääsee ja Jaskaan mahtuu. 4 m3 takakontti on riittävän tilava kaikelle sellaiselle, mitä mukaan pitää saada. Takakontissa on leveä oviaukko, ja kopissa korkeutta 1,8 m ja leveyttä 1,55 m. Jos matkalaukut, soittimet tai PA-kalusto ei mahtuisi konttiin, voi vetokoukkuun kytkeä sen verran lisää kuutioita, että varmasti kulkee mukana.

Kuskille riittää B-kortti.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vuokraa keikkapaku käyttöösi

Voit vuokrata tila-auton kuljettajalla tai ilman. Kustannukset muodostuvat valitsemasi palvelutason mukaan. Polttoaineet eivät kuulu toimitukseen.
Kysy lisää ja vuokraa

Enemmän tilaa vai lisätarpeita?

Meillä on aika kattavasti kalustoa. Löytyy busseja, pakettiautoja ja peräkärryjä. Tutustu lisää. Ja hei, kannattaa myös kysyä meiltä, sillä uutuudet voivat olla vielä tallissa.
Katso koko kalusto